Tanácsadás

A képen látható, illetve a tréningjeimmel érintett témákban kérhetsz tőlem időpontot személyes tanácsadásra. Ha találkoztál velem tréningen vagy rendesen átböngészted a honlapomon lévő információkat, eléd tárul egy kép rólam és arról, miben tudok Neked segítő kezet nyújtani. Ha még mindig nem vagy biztos abban, én vagyok-e a Te embered, bátran írj rám, s az első kapcsolatfelvételből ki fog derülni számodra. Érezni és tudni fogod 🙂 Fontos a bizalom! Minden aköré épül, hogy segítselek Téged boldog, emberhez méltó életet élni, megtalálnod/megtartanod az egyensúlyt a testi-lelki-szellemi-spirituális-szociális jóllétben.

A tanácsadás előnye a tréninghez képest, hogy teljesen személyre szabott, csak Veled foglalkozok. Egy kis ízelítő a tartalomból (ettől akár el is térhetnek a Te megoldandó feladataid, kérdéseid – hallgass a szívedre, s halogatás helyett keress, ha úgy érzed!): Életvezetési tanácsadás/life coaching: Ajánlom, ha ösztönzésre van szükséged, hogy merj lépni az álmaid irányába. Ha elakadtál az életedben, s a jövődet szeretetteljesebben, boldogabban képzeled el, de nem tudod, hogyan valósíthatnád meg. Ha enervált vagy, mert bár másoknak mindig készen állsz segíteni, magadra sosem jut időd. Ha kicsit “belefáradtál” az életbe, változtatni szeretnél, és készen állsz lépéseket tenni magadért. 

Karrier tanácsadás (otthon lévő édesanyáknak is): Megnézzük erősségeidet, felszínre hozzuk rejtett tehetségeidet (mindenkinek van ilyen!), célokat tűzünk ki és segítek azokat elérni. Ha “önmegvalósítanál”, váltanál, de toporogsz, keress bátran, jó helyen jársz. Ha a hivatásodat keresed, az is az önismeretnél kezdődik. Jól felépített tanácsadási folyamattal várlak. 

Jelentkezem!